[mail][print]

DM17 - Automatteori og Beregnelighed - 1999

[ QuickJump TM: Afl.Opgave 1, Afl.Opgave 2, Spørgetime ]

Informationen på denne side er ment som en hjælp til de studerende på mine DM17 eksaminatoriehold. Det er ikke ment som en erstatning for at møde op til timerne.

   Mine DM17-undervisningstimer ligger om torsdagen kl. 10 til 12 i U49 (hold S1) og kl. 14 til 16 i U49C (hold D1).

   I Netscape kan filerne ses ved tryk på venstre museknap over linket, og de kan hentes hjem til jer selv ved at holde SHIFT nede, mens der trykkes på museknappen. Prøv i øvrigt at trykke på højre museknap over et link.

   Har du kommentarer eller andet til denne side, så skriv.

   Se i øvrigt også Jørgens dm17-side, samt den tidligere instruktors, Lars's, gamle dm17-side.

   Der er en del meningsforstyrende trykfejl i bogen -- for at se en liste over trykfejl, klik her.

Afleveringsopgave 1

Som første afleveringsopgave skal I kigge på opgave 2.4.8 fra bogen, hvor en mængde udsagn skal vises enten at være sande eller falske. Generelt er der brug for en god mængde sund fornuft, men derudover kan sætning 2.3.1 og 2.4.1 samt opgave 2.3.6 være gode at kigge på.
Som lovet er her en liste, der angiver hvorvidt de enkelte udsagn er sande/falske: Afleveringsfristen er sat til 7. oktober 1999 kl. 16.01 -- afleveres senere end dette, vil opgaven ikke blive rettet.
I øvrigt er I meget velkomne til at stille spørgsmål, hvis der er problemer...
Som hjælp til at finde jeres sidste, små fejl, er her en standardbesvarelse til afleveringsopgaven. NB: Alt ansvar fralægges, idet opgaven let kan være behæftet med fejl... Finder du noget, så skriv endeligt.

Afleveringsopgave 2

Som lovet er her en standardbesvarelse til den anden afleveringsopgave. Igen fralægges ethvert ansvar -- finder du noget, der ikke virker rigtigt, eller som måske er direkte forkert, så skriv endeligt.

Spørgetime

Som aftalt holder jeg spørgetime onsdag den 12. januar 2000 kl. 14.15 - vi mødes ved U49A/B/C og prøver at se, om vi ikke kan finde et lokale deromkring...
  Spørgsmål til spørgetimen sendes til mig senest den 10. januar kl. 13.30 per email (svalle@imada.sdu.dk) eller afleveres i mit postrum. Indsendte spørgsmål vil blive placeret her på siden efterhånden som de kommer ind.
  NB: Du behøver kun at sende spørgsmål ind, hvis du vil være sikker på at få et svar - med andre ord er det nok en rigtig god idé at gøre.

Nuværende spørgsmål: Ellers er der ikke andet tilbage end at ønske god eksamenslæsning...