[mail][print]

DM22-2000

DM22 - Programmeringssprog

[QuickJumpTM: Kageordning, Funktionel programmering, Logik-baseret programmering, Spørgetime]

Informationen på denne side er ment som en hjælp til de studerende på mit DM22 eksaminatoriehold. Det er ikke ment som en erstatning for at møde op til timerne.
Mine DM22-undervisningstimer ligger om mandagen kl. 10 til 12 i U73.
I Netscape kan filerne ses ved tryk på venstre museknap over linket, og de kan hentes hjem til jer selv ved at holde SHIFT nede, mens der trykkes på museknappen. Prøv i øvrigt at trykke på højre museknap over et link.
Har du kommentarer eller andet til denne side, så skriv.
Se også i den officielle hjemmeside for DM22, samt den tidligere instruktors, Morten's, gamle DM22-side.
Der er nogle få trykfejl i bogen - for at se en liste over trykfejl, kan du klikke her.

Kageordning

Som en vigtig del af kurset er der indført en kageordning. Kagebagerne de enkelte uger, samt opskrifterne på nogle af kagerne kan du finde her.

Løsninger til timerne

Funktionel programmering

For de fleste af jer, vil det nok være en god idé at lægge en Haskell-mode ind i Emacs, således at I lettere kan arbejde med opgaverne. I kan se, hvordan I skal gøre her. Hvis I har problemer, må I meget gerne spørge.

Haskellprogrammer m.v. fra timerne kan I finde her:

Logik-baseret programmering

De forskellige prologprogrammer, vi har kigget på i timerne, kan I finde her. For at hente en prolog-fil ind i GnuProlog, fx. filen uge09.pro, skal I skrive [uge09].
Det er endvidere muligt at have en særlig prolog-mode i Emacs - kig på denne side, hvor filen prolog.el kan hentes. For at anvende selve "moden" skal I tilføje lidt tekst i jeres .emacs som angivet øverst i prolog.el.

Spørgetime

Som aftalt holder jeg spørgetime lørdag den 6. januar 2001 kl. 13.15 - vi mødes på første sal på IMADA og finder dernæst et lokale. Hvis du vil være sikker på, at jeg kan svare på dine spørgsmål, er du næsten nødt til at sende dem til mig inden - gerne senest den 4. januar. Indsendte spørgsmål vil blive placeret her på siden efterhånden som de kommer ind.

Nuværende spørgsmål:

Vi ses!, Jens